Preservem el llegat
per desxifrar el futur

Digitalitzem la memòria
i preservem el patrimoni cultural

Parla amb nosaltres
a través del xat
de la part inferior esquerra

Transformem digitalment el patrimoni cultural i preservem la memòria

Som especialistes en transformar i preservar el patrimoni cultural mitjançant tecnologies avançades, oferint solucions personalitzades per a la gestió digital, descripció, i publicació del patrimoni. Implementem estratègies digitals, narratives immersives i gamificació per enriquir l’experiència dels usuaris i garantir l’accessibilitat i preservació del patrimoni, la memòria i el llegat. 

Anàlisi i consultoria

Optimitzem i personalitzem la digitalització del patrimoni per una gestió eficient i autònoma, adaptada a cada públic.

Gestió Documental
i Preservació de la Memòria

Cataloguem i enriquim el patrimoni utilitzant narratives digitals i tecnologies avançades per assegurar-ne l'accessibilitat i preservació en línia.

Solucions Tecnològiques

Desenvolupem solucions tecnològiques avançades i adaptatives per a la gestió eficaç de grans volums de dades patrimonials. Dissenyem agents i models d'intel·ligència artificial a mida.

Narrativa Digital, Disseny
i Programació Web

Optimitzem i personalitzem la digitalització del patrimoni per una gestió eficient i autònoma, adaptada a cada públic.

Estratègia Digital per a Institucions Culturals

Definim i implementem estratègies digitals basades en dades per augmentar la visibilitat i interacció dels públics amb el patrimoni cultural.

Experiències Immersives i Gamificació

Oferim experiències immersives amb VR, AR i gamificació per enriquir l'engagement i la interacció dels usuaris amb el patrimoni cultural.

La tecnologia ens permet fer coses impressionants.
Tu poses els límits.

Gràcies a la combinació dels avenços tecnològics i l’ús ètic de la intel·ligència artificial, ara pots viatjar al passat, promocionar i preservar de forma original  el patrimoni del teu municipi: realitza una visita guiada, una ruta AR / VR amb so 3D, escolta testimonis i consells de veïns que ja no estan entre nosaltres, captura premis i recompenses per promocionar producte local, convida els visitants a realitzar  un quizz interactiu mentre esperen per menjar. I molt més… 

 

 

Compromís amb l'Accessibilitat

Creem contingut digital inclusiu per garantir que tothom hi tingui accés.

Tecnologies Avançades

Utilitzem intel·ligència artificial i programari lliure per gestionar col·leccions. Això facilita la descripció, curació i tractament de dades, millorant l'eficiència i l'accessibilitat dels nostres serveis.

Visió Holística

Veiem el patrimoni cultural com un tot interrelacionat, oferint solucions escalables i adaptables a les necessitats i pressupostos de cada institució. A més, capacitem les institucions per gestionar els seus projectes, promovent la independència i la sostenibilitat.

Entrevistes de vida

Una entrevista d'una hora ens permet capturar essencialment la vida d'una persona, preservant detalls sobre el seu estil de vida, tradicions, salut i més, beneficiant futures generacions.

Siluetes immersives

La informació extreta d'entrevistes i tallers de la memòria es combina amb altres documents i creem una cartelleria immersiva en format silueta per poder exposar a l'exterior.

Rutes intel·ligents

El contingut s'utilitza per dissenyar rutes sostenibles de turisme regeneratiu on el visitant coneix de primera mà aspectes patrimonials i realitza una missió.

En Veu de Dona

El projecte “Siluetes en Veu de Dona” d’Eternik preserva i destaca els testimonis de dones per combatre la violència de gènere, identificar micromasclismes i reforçar el paper de la dona rural. A través de la recollida de testimonis de dones, el projecte serveix d’eina educativa i de sensibilització, contribuint a la justícia social i a la igualtat de gènere.

capca

A tots els racons

Un equip de periodistes es desplaça per tots els racons del país per realitzar entrevistes. Volem aconseguir la base de coneixements, històries i records més gran de Catalunya.

Intel·ligència artificial

Totes les entrevistes són analitzades, indexades i catalogades per l'EVA, una intel·ligència artificial que crea una base de coneixements col·lectius.

Serveis

Preservem la memòria, els coneixements, els records i els llegats de forma creativa. Vinculada amb el territori, el patrimoni, cultura, turisme i la filosofia de vida sostenible.

Dipòsits de memòria

Els dipòsits de memòria, són caixes metàl·liques que t’enviem a casa. Hi pots posar objectes i documents que et recordin com a persona. Els preservarem en un lloc segur i anònim el temps que desitgis els farem arribar a la persona que designis transcorreguts els anys.

L’Arbre de memòria

Aconsegueix el teu arbre de vida per al teu nadó, familiar o amic. Un arbre vinculat a una persona encarregada de cuidar-lo i d’introduir records de tota una vida a través d’un codi intel·ligent. Vinculem-nos a la natura, adquirim consciència sostenible.

Més d’una dècada
potenciant el món rural

PRESÈNCIA ALS MITJANS

Logo_tv3x
1200px-Catalunya_Ràdio.svg
1200px-TVE.svg
diari-ARA-logo
Segre_logo.svg
logo-elpuntavui-4

Amb la col·laboració i suport de

error: Contenido protegido