eternic

Guarda en un arbre centenari les teves memòries i el teu llegat

A Eternik emmagatzemem el teu llegat, records o arxius més preuats, en oliveres centenàries. Cada olivera és única, té un nom i pot emmagatzemar memòria digital.
Podràs accedir al contingut a distància, físicament o passar-lo a una altra persona.

Els tokens NFT són un actiu "inimitable" en el món digital que pot ser comprat i venut com qualsevol altra mena de propietat, però no tenen forma tangible en si mateixos. Aquests tokens digitals poden ser entesos com a certificats de propietat d'actius virtuals o físics.

Una iniciativa contra la despoblació rural

Aconsegueix el teu arbre

Cada arbre està “tokenizat” amb un codi únic NFT i irrepetible que certifica l’ autenticitat i propietat en la Blockchain de BSC (Binance Smart Chain).

A) Emplena el formulari de sol·licitud. T’enviarem un enllaç amb totes les instruccions. 

B) Una vegada tinguis el teu arbre, envia’ns el material que desitgis emmagatzemar i rep el kit.

Un vincle
per tota la vida

Adquireix una olivera receptora de memòria, introdueix els teus records. Segueix el seu dia a dia. Nosaltres ho cuidarem per tu i t’informarem sobre el seu estat.

Pots dedicar una olivera familiar i introduir records de tota la teva família.

Procediment

Una experiència única

Podràs decidir si el contingut que mostra el teu arbre és públic o restringit. Podràs visitar-ho i programar una excursió amb els teus. Esmorzar, visita rural, i un conjunt d’activitats i bescanviar els teus $MEM per aquests serveis. 

 

Un arbre familiar

Posseir un arbre per a emmagatzemar en ell memòria i records, es converteix en una cosa única i original que dura per sempre.

Contribució especial

A part de tenir una càpsula del temps en una olivera, contribueixes al desenvolupament del turisme i l’economia rural. Donant oportunitat a projectes del sector primari i tecnològic.

Fes història

Ajudes a protegir el medi ambient, a frenar la despoblació. Pots compartir el teu llegat i la teva història, perquè perduri en el temps. Vine a gaudir de la naturalesa i a conèixer les històries de molta altra gent que ha dipositat els seus records.

Com destinem la teva aportació

Incentivar àrees rurals i lluitar contra la despoblació 60%
Gestió del projecte 40%

Destinem els diners a iniciatives que contribueixin a mantenir els camps conreats  a defensar el preu de l’oli, a defensar als joves agricultors i a donar feina a persones de comunicació, gestió i informàtica, que volen començar una nova vida en un entorn rural.

error: Contenido protegido