L'autocaravana
de la memòria

Aquelles històries, records, vivències, anècdotes i moments que només algunes persones del nostre poble o ciutat recorden o saben contar, val la pena mantenir-los presents. I és que hi ha una màgia en ells que per moltes vegades que ens ho hagin explicat, no sabem reproduir de forma exacta. 

Cada dia milers d’aquestes històries desapareixen i queden en l’oblit. 
A BancMemòria fa dos anys que ens hem fixat l’objectiu de “capturar-los” en el temps i que serveixin com a guia, com a identitat de qui som i qui hem estat. 

És per això que posem en marxa l’autocaravana de la memòria per tal d’escoltar i entrevistar aquelles persones de pobles i ciutats que vulguin explicar-nos les seves vivències i donar-los una dimensió turística, perquè estiguin presents sempre en el nostre dia a dia. 

Què puc fer perquè vingueu? 
Si vols que l’autocaravana de la memòria vingui al teu poble, envia’ns un correu a info@bancmemoria.cat o bé truca’ns al 931 76 76 44
T’ajudarem a fer difusió perquè els veïns i veïnes del municipi vinguin a veure’ns a l’autocaravana. Hi passarem tota una jornada on realitzarem entrevistes d’audio i vídeo. També podran portar material per digitalitzar com fotografies, documents que agruparem dins l’entrevista. 

L’ajuntament podrà adquirir els continguts i us oferim instal·lar-los en una secció d’arxiu dins del seu lloc web. 

Serveis a escollir

Jornada d’entrevistes
Ens apropem al teu municipi o ciutat amb una autocaravana i un set que enregistrarà en podcast i en vídeo a totes les persones que vulguin explicar els seus records. Les editarem en format 4K i digitalitzarem el material que ens portin al moment, fusionant-les amb l’entrevista de vida. Per a totes les edats i col·lectius.  
(Pressupost segons cada característica i recursos del municipi). 

Cartelleria
Siluetes interactives i cartells de diferents formats i materials equipats amb xip NFC i codis QR que permeten que les entrevistes de vida estiguin disponibles en qualsevol racó. També permeten proporcionar dades turístiques a l’entitat que les gestiona. Dissenyem una ruta personalitzada per tal de descobrir els espais a través de les històries.
(Pressupost segons cada característica i recursos del municipi). 

 

Records i detalls
Preserva la teva memòria a través de plaques ceràmiques digitals, llapissos de memòria personalitzats, collars d’identificació i molt més que permetran que el llegat dels veïns i veïnes del poble quedi emmagatzemat de forma original. 
(Pressupost segons cada característica i recursos del municipi). 

error: Contenido protegido