Avís legal

Identificació i Titularitat

 

Audivio Multimedia SLU, amb NIF B25749193, adreça Carrer Major, 6, 25155 l’Albagés Lleida – Espanya i inscrita en el Registre Mercantil de Lleida, tom 33102, foli 50, secció 8, full M-595767, inscripció 1, no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareix a les pàgines d’Internet de www.audivio.pro.

Amb els límits establerts en la llei, www.audivio.pro no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen a www.audivio.pro ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de www.audivio.pro poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers que www.audivio.pro no pot controlar. Per tant, www.audivio.pro no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de www.audivio.pro o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de www.audivio.pro.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que www.audivio.pro ofereix a través del lloc web haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers d’Audivio Multimedia SLU per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-li de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a dpd@audivio.tv o a l’adreça Carrer Major, 6, L’Albagés – Lleida – Espanya.

error: Contenido protegido