Uneix-te al Banc de càpsules

Descobreix una manera única i innovadora de capturar i preservar l’herència cultural i emocional del teu municipi o empresa amb Eternik.com. T’oferim l’oportunitat d’instal·lar una càpsula del temps, una combinació de l’element físic i digital, en un espai emblemàtic del teu territori.

A Eternik, creem un forat al terra on s’ubica la càpsula. Dins d’aquesta es poden incloure una àmplia varietat d’elements que representin la identitat i l’esperit del teu poble o empresa. Alguns dels tresors que es poden guardar són:

 1. Missatges escrits a mà.
 2. Objectes petits amb valor sentimental o històric.
 3. Materials visuals com fotografies, dibuixos o cartells.
 4. Enregistraments en vídeo o àudio de moments clau.
 5. Documents impresos o articles de premsa.
 6. Qualsevol altre element que creguis representatiu.

Una vegada plena, la càpsula es tanca i segella amb una capa de morter temàtic. Sobre aquesta capa, s’inscriu la data prevista d’obertura, convertint-se en un símbol tangible de la connexió entre el passat, el present i el futur. A més, aquesta càpsula s’equipa amb un xip NFC que enllaça a un arxiu digital amb tot el contingut físic guardat dins, permetent a qualsevol amb un smartphone descobrir la riquesa amagada sota la superfície, simplement apropant el mòbil a la tapa de pedra de la càpsula.

Aquest projecte no només serveix com a càpsula del temps, sinó també com a atractiu local que invita a residents i visitants a explorar la història i la cultura del teu municipi d’una manera moderna i interactiva. A Nosaltres ens encarreguem de cada detall, organitzant un esdeveniment memorable des de la creació fins al segellament de la càpsula, i assegurant que quedi un vídeo del procés com a testimoni per a les futures generacions.

Objectes que caracteritzen cada habitant

Estem convençuts que en el recorregut vital de cada habitant del nostre municipi, hi ha objectes, documents o materials que han esdevingut emblemes de moments importants, tant a nivell personal com col·lectiu. Sovint, per manca d’espai o de temps, aquests tresors acaben sent descartats o perduts en el riu del temps. A Eternik oferim un refugi per aquests records, un lloc on seran custodiats per a tu i per a les futures generacions del teu poble.

Imagina l’emoció que sentirien els teus fills, néts o besnéts quan tinguessin l’oportunitat d’escoltar, conèixer o llegir els missatges i les històries que has preparat per a ells, convertint-se així en testimonis tangibles de la teva experiència i la riquesa cultural del nostre municipi. O visualitza la teva pròpia reacció al redescobrir, quinze anys més tard, un document que avui decides guardar, una finestra vibrant cap al passat que et permet reviure pensaments i somnis d’un altre temps.

A Eternik, anhelem crear aquest pont entre generacions, fomentant un diàleg ric i continu entre el passat, el present i el futur del nostre municipi. A través de la càpsula del temps, t’oferim l’oportunitat de formar part d’un projecte col·lectiu que valoritza la memòria i la identitat local, creant un fil invisible però fort que uneix a totes les edats en una narrativa comuna i enriquidora.

Tu tens el poder de decisió sobre els objectes i les dades. La nostra voluntat és la de preservar, no la d’experimentar. Tu decideixes en tot moment sobre la teva càpsula de memòria.

Objectes, documents físics o digitals. Allò que et fa únic/a.

Procediment senzill

Eternik.com us convida a ser part d’un viatge a través del temps amb les vostres càpsules del temps personalitzades, creant un pont entre el present i el futur del vostre municipi o empresa. A continuació, detallarem el procediment per a que pugueu participar en aquesta iniciativa única i memorable:

 1. Inscripció:

  • Accediu al formulari d’inscripció a través de la nostra plataforma.
  • Ompliu les dades requerides, seleccionant les variables que més s’ajustin a les vostres necessitats: capacitat del recipient, anys de custòdia desitjats, nivell de privacitat, designació d’entrega, tipus d’accés i ús de dades.
 2. Confirmació:

  • Un cop enviat el formulari, rebreu un correu electrònic amb totes les condicions, instruccions i informació de suport. Estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.
 3. Recepció del Recipient:

  • Us enviarem el recipient destinat a ser la càpsula del temps al lloc acordat, acompanyat de diferents bosses d’emmagatzematge per a protegir i ordenar el contingut que desitgeu preservar.
 4. Preparació de la Càpsula:

  • Seguiu les instruccions proporcionades per dipositar correctament els objectes, documents i altres materials dins de la càpsula.
  • Un cop completat, tanqueu la càpsula amb clau, guardant una còpia per a vosaltres.  Us facilitarem un codi d’accés i un token NFT que us permetrà fer el seguiment de l’estat de la càpsula, així com executar les diferents opcions seleccionades durant la inscripció.
 5. Accés i Seguiment:

  • A través del codi i el token NFT, podreu accedir a l’arxiu digital associat a la vostra càpsula, revisar el seu estat i interactuar amb les opcions disponibles, com ara decidir la data de reobertura o compartir la història de la vostra càpsula amb la comunitat.

Amb Eternik.com, oferim una oportunitat per a capturar i celebrar l’essència del vostre municipi o empresa, creant un llegat valuós que perdurarà en el temps, tot connectant el passat amb el futur de manera tangible i emotiva.

error: Contenido protegido