logo_banc_cat

Uneix-te al Banc

Ens fa feliç que vulguis afegir-te al Banc de Càpsules de Memòria. Recorda que pots contractar tu mateix aquest servei o bé oferir-lo com a regal a una tercera persona del teu entorn.

Objectes que et caracteritzen

Estem segurs que hi ha objectes, documents o materials que al llarg de la teva vida han significat quelcom important per tu o per la gent del teu entorn. Per falta d’espai i de temps, acabem llençant aquests objectes o els perdem. A BancMemòria els custodiem per tu i pels teus descendents.

Imagina la reacció dels teus fills, néts o besnéts quan puguin escoltar, conèixer o llegir allò que els has deixat preparat pel futur. O quina seria la teva reacció en llegir quinze anys després un document que ara escrius.

Qui sap què ens depararà el futur...

La ciència, la medicina i la tecnologia avancen a la velocitat de la llum. Qui sap si amb un cabell, unes ungles o bé unes dents, que són parts del cos de les que ens desprenem dia a dia, podem ajudar a la humanitat, podem ajudar als nostres descendents o podem contribuir a fer un món millor. I pels més intrèpids, qui sap si en un futur, una mostra del nostre ADN pot fer-nos retornar a la vida, sigui en un etorn físic o de forma virtual.

Només custodiem. L'ètica per davant de tot!

Tu tens el poder de decisió sobre els objectes i les dades. La nostra voluntat és la de preservar, no la d’experimentar. Tu decideixes en tot moment sobre la teva càpsula de memòria.

Objectes, documents físics o digitals. Allò que et fa únic/a.

Procediment senzill

error: Contenido protegido