eternic

L'entrevista

Un membre de BancMemòria prepara el set de rodatge en una església

Comptem una xarxa de periodistes que abasten diferents punts del territori i executen entrevistes de vida. Per desenvolupar aquesta acció, es pacta una entrevista prèvia de forma física o telemàtica, i es crea un set d’enregistrament segur, normalment al lloc on viu la persona entrevistada o en un punt proper.

L’entrevista dura al voltant d’una hora i es fa una bateria de preguntes que va des de la infància fins a l’actualitat. Durant una hora, fem un recorregut per diferents moments i aspectes de la vida i l’entorn.

S’enregistra en vídeo i s’edita amb imatges i documents que complementen el que la persona està explicant. El document de vídeo final es puja al núvol i s’introdueix a la base de dades del client i a la base de dades de Banc Memòria.

Un tercer equip transcriu totalment l’entrevista i revisa la traducció diferents idiomes.
Finalment la intel·ligència artificial creua paraules i frases i les emmagatzema en un algoritme.

Complementem l’entrevista amb unes fotografies que ens permeten crear un rostre de l’entrevistat en 3D i captem la tonalitat de la seva veu.

Finalment creem unes siluetes amb material dibond i a escala real.

Com ha canviat la Covid19 el sistema de BancMemòria?

Aquest any ha estat especialment complicat a l’hora de realitzar entrevistes de vida. Cal dir que les continuem fent de forma física realitzant un test d’antígens i aplicant un protocol segur i també tenim l’opció d’entrevista en línia, on un periodista contacta a través de l’aplicació de Zoom i queda degudament enregistrada.

Agenda una entrevista

T'agradaria que et féssim una entrevista? Vols que vinguem a cobrir el teu poble o ciutat?
Contacta'ns al
931 76 76 44
o envia un correu electrònic a info@bancmemoria.cat.

error: Contenido protegido