eternic_logo_

EVA, una IA que agrupa coneixments

Una intel·ligència artificial capaç d'agrupar tots els coneixements col·lectius

L’equip de BancMemòria està treballant amb companys d’arreu del món per desenvolupar a l’EVA, una intel·ligència artificial que serà capaç d’analitzar les entrevistes i les característiques dels entrevistats, i establir concordances, indexar el contingut i ser una base de dades de coneixement de temps passats de tot el nostre país a qui li puguem preguntar sobre qualsevol aspecte. 

La creació de l’EVA va començar al gener de 2021 i el seu desenvolupament està previst que s’allargui durant 6 anys.

Si llegeixes els diferents apartats de BancMemòria, descobriràs que existeixen projectes de BancoMemoria.com y MemoryBank.world. El token BEP-20 anomenat MEM, distribuït de forma internacional a la Binance Smart Chain (BSC), ens permetrà, entre altres coses, crear i perfeccionar a l’EVA. 

Inversió tracional

Inverteix en el projecte sense tokens i sense entrar en el sistema blockchain.

Token BEP-20 MEM

El token MEM és l'eina principal de finançament del Banc de Memòria i totes les sucursals. Informa't de com funciona.

Posa't en mans d'un agent de la memòria

Exempció de responsabilitat:

La informació proporcionada en aquest document i el lloc web corresponent no constitueix consell d’inversió, assessorament financer, assessorament comercial ni cap altre tipus d’assessorament i no heu de tractar cap contingut del lloc web com a tal. L’equip de BancMemòria no recomana que vulgueu comprar, vendre o mantenir cap criptomoneda.

Realitzeu la vostra pròpia diligència i consulteu el vostre assessor financer abans de prendre decisions d’inversió. En comprar MEM, accepteu que no comprareu cap garantia o inversió i accepteu que l’equip sigui inofensiu i no es faci responsable de les pèrdues o impostos que pugueu ocasionar. També accepteu que l’equip presenti el testimoni “tal qual” i no se li requereixi cap servei ni assistència.. Tot i que MEM és un testimoni d’utilitat (opinió legal) per a l’intercanvi de serveis i acreditació de propietat, no és una moneda digital, l’equip recomana que les persones dels Estats Units no la comprin perquè l’equip no pot garantir el compliment de la normativa dels Estats Units. Assegureu-vos sempre de complir les vostres lleis i regulacions locals abans de fer cap compra.

Tingueu en compte que sempre hi ha riscos associats als contractes intel·ligents. Si us plau, utilitzeu-lo al vostre compte i risc. MEM Token no és un intermediari registrat, analista ni assessor d’inversions. Tot el que proporcionem en aquest lloc té una finalitat merament orientativa, informativa i educativa. Tota la informació que conté s’ha de verificar i confirmar independentment. No assumim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany causat per la confiança en aquesta informació o serveis. Tingueu en compte els riscos que comporta qualsevol negociació realitzada en qualsevol mercat financer. No comercieu amb diners que no us podeu permetre el luxe de perdre. En cas de dubte, hauríeu de consultar un assessor financer qualificat abans de prendre decisions d’inversió.

error: Contenido protegido