Instituciones

Institucions públiques

Preservem la memòria de les persones, dels espais i potenciem el turisme, el talent i la promoció del món local

Rutes turístiques de Memòria: Creem projectes de Bancs Digitals de Memòria de forma personalitzada amb entrevistes a diferents protagonistes i la instal·lació de siluetes a escala real, equipades amb codis QR, que permeten la difusió segura de contingut, recopilació de dades i guies: Vídeo, àudio, fotografies i la gestió dels drets legals. 

Poditours:
Aprofitant la història, les llegendes o les explicacions d’un lloc. Creem recorreguts i rutes que potenciïn l’esport i alhora transmetin de manera interactiva, amb àudio i efectes 3D una immersió en aquest espai, ludificant i entretenint. Treballem en la tokenització d’actius i campanyes que promoguin el comerç de proximitat.

Digitalització d’arxius: Digitalitzem i cataloguem tot tipus de documentació, materials i elements patrimonials. Amb tecnologia intel·ligent d’escaneig i escaneig 3D.

Arquitectura amb BioMemoria: Creem i dissenyem espais en el teu municipi i ciutat per a  homenatjar, difondre la memòria i transmetre coneixement entre generacions. Per exemple jardins de la memòria, on cada arbre explica la història de persones o famílies que ja no estan entre nosaltres, gràcies a un xip digital que les emmagatzema.

Oci i entreteniment: Creem “escape rooms” físics i digitals aprofitant el patrimoni local.
Per a tots els públics. Un tipus d’entreteniment segur per als veïns i veïnes i els qui us visiten.

Càpsules del temps: Monument amb diferents possibilitas materials on s’enterra una càpusla amb objectes i missatges i es tria una data d’obertura.

error: Contenido protegido