Saltar enllaços

Ajuntaments i institucions públiques

Preservem la memòria de les persones, dels espais i potenciem el turisme, el talent i la promoció local

  • Rutes turístiques de Memòria: Creem projectes de Bancs Digitals de Memòria de forma personalitzada amb entrevistes a diferents protagonistes i la creació de siluetes a escala real, equipades amb codis QR que permeten la difusió segura de contingut, recopilació de dades i guies. Vídeo, àudio, fotografies.

 

  • Poditours: Aprofitant la història, les llegendes o les explicacions d’un espai. Creem recorreguts i rutes que potencien l’esport però a la vegada transmeten de forma interactiva, amb àudio i efectes 3D una immersió en l’espai.

 

  • Arquitectura amb BioMemòria: Creem i dissenyem espais al teu municipi i ciutat orientats a homenatjar, difondre la memòria i transmetre coneixement de les persones. Per exemple jardins de la memòria, on cada arbre explica la història de persones o famílies que ja no estan entre nosaltres, gràcies a un xip digital que les emmagatzema.

 

  • Entreteniment: Creem “escape rooms” físics i digitals aprofitant el patrimoni local per a tots els públics. Un tipus d’entreteniment segur pels veïns i veïnes i qui us visita de fora.

 

  • Càpsules del temps: Monument amb diferents possibilitas materials on s’enterra una càpusla amb objectes i missatges i s’escull una data en la que s’obrirà.

Suport les 24 hores
Necessites ajuda o assessorament, a BancMemòria.cat estem aquí per ajudar-te i acompanyar-te. Truca’ns al 931 76 76 44.