Donacions

Fes una donació Et donarem un token MEM

El token MEM, és un token deflacionari BEP-20 que s’utilitza per finançar tots els projectes de BancMemòria a nivell glocal, beneficiar als seus holders (posseïdors) i contribuïr aportant coneixements i beneficis a organitzacions que treballin per investigar malalties mentals, el càncer o la longevitat de l’ésser humà.

Les persones que adquireixen el token MEMO poden participar també en la presa de decisions del projecte i en el seu manteniment a llarg termini.

 

Id de Contracte
0xd66dc0dd55a0864e806143106e746ed44af19157

L’1% de cada donació i transacció de MEM serà donat a la lluita contra l’Alzheimer i el càncer

Per cada transacció, un 1% anirà destinat a una cartera solidària, on la mateixa comunitat d’inversors escollirà a quina fundació o organització es fa la donació.

$MEM Token

Consulta la informació sobre el nostre token BEP-20
creat a la Blockchain de Binance Smart Chain i entèn què ens fa especials.

Nombre total de MEM: 1,000,000,000,000 MEM


5% Equip i desenvolupament
( 50,000,000,000 MEM)
15% Tresoreria (150,000,000,000 MEM)
Destinats a la reserva de tresoreria, desenvolupament, màrqueting, auditories, promocions, futurs llistats a exchanges, promocions i mèrits.  

20% Liquidesa bloquejada. (200,000,000,000 MEM)
bloquejats durant un any.
Transcorregut un any, el 60% quedarà bloquejat per un any més, el 20% anirà al fons de tresoreria i el 20% es repartirà entre els inversors que posseeixin MEM i així cada any consecutiu.

35% Prevenda. Si estàs interessat o interessada en fer una donació completa el fomurlari de petició que trobaràs a l’inici d’aquesta pàgina.
25% Cremats: Un 3% de crema al llançament i un 2% cada mes durant 11 mesos.

 

Tokenomics
1.000.000.000.000 MEM

Full de ruta

2021

 • Construcció de la nova pàgina web. (Completat)
 • Configuració de les noves xarxes socials. (Completat)
 • Llançament del programa d’entrevistes individuals i els programes de treball amb institucions i administracions (Iniciat)
 • Llançament del token MEM a la BSC. (Completat)
 • Definició de l’estratègia de màrqueting. (Completat)

2022

 • Posada en marxa del sistema de càpsules. (Completat)
 • Prevenda del token MEM. (En procès)
 • Contractació de nou equip. Periodistes, dissenyadors, programadors.
 • Revisió del disseny. (Completat)
 • Màrqueting per a influencers. (Completat)

2023

 • Programa ADN Eternity amb Base de Dades.
 • Llançament de la DAO.
 • Desenvolupament de la IA EVA.
 • BAMS Swap.
 • Ampliació de serveis.
 • Activitats pel desenvolupament rural. 
 • Sèrie audiovisual.

2024

 • Ampliació del Banc de Memòria a altres països.
 • Ampliació d’equip.
 • Associacions amb altres ecosistemes.
 • Creació de MomoriaLabs per ajudar en la investigació de la preservació de coneixements i materials.

Preguntes i dubtes

El token MEM no pretén en cap cas ser un token meme. Parteix d’un projecte seriós i sòlid que va començar l’any 2018 i que vol utilitzar els beneficis ètics que permet la tecnologia Blockchain per aplicar-los a fer créixer i desenvolupar el projecte.

L’estàndard MEM Token s’ha creat amb BEP-20. Funciona a la xarxa Binance Smart Chain.

L’adreça del contracte és 0xd66dc0dd55a0864e806143106e746ed44af19157
Els símbol del token és $MEM

https://bscscan.com/token/0xd7b729ef857aa773f47d37088a1181bb3fbf0099

 – Contractar equips de professionals i persones influents. – Publicar anuncis a xarxes socials i llocs com BSCscan i Poocoin. – Comissions de registre per a tots els principals mercats i borses d’intercanvi de tokens. – Contractar un nou equip de professionals de màrqueting, periodistes, dissenyadors i creadors de contingut de xarxes socials per assegurar-nos que sempre estem promocionant la nostra marca de la millor manera possible per atraure inversors potencials. – Contractar dissenyadors i animadors que ens ajudin a dissenyar NFT, la intel·ligència artificial i recursos per als nostres propers projectes. – Associar-nos amb altres empreses d’investigació, de producció digital, institucions per ajudar-nos a crear els nous programes i serveis de BancMemòria a llarg i mitjà termini.

Desenvolupament: – Nou lloc web – Tokens NFT per les càpsules de memòria. – Jocs i activitats.  – Fons de recerca i entrevistes de coneixement.  – Botiga de productes i serveis.
– Finançar a l’equip que va a captar les entrevistes i els seus materials.  

Entenem aquestes preocupacions per part dels inversors. Aquestes són les coses que us ajudaran a creure que som un equip real i transparent que vol el millor per a aquest projecte: – Equip de professionals amb un recorregut: mentre molts desenvolupadors s’amaguen darrere dels seus avatars de gossos petits, estem a l’abast perquè tothom ens conegui. Utilitzem les nostres fotos i noms reals, publiquem i material per actualitzar la comunitat i, de vegades, fins i tot portem vestits en vídeos per animar la comunitat en moments difícils. Som 100% transparents i creiem que aquest és el factor número 1 que fa creure als inversors en aquest projecte. – La nostra cartera per a desenvolupadors està bloquejada: la nostra cartera per a desenvolupadors està bloquejada (menys el que cal per als costos de desenvolupament), de manera que no podem accedir als diners dels tokens.  – Mostrem les actualitzacions de forma constant o els molts projectes interessants en què estem treballant. Mireu la nostra pàgina o contacteu-nos si teniu dubtes.

Podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a bams@bancmemoria.cat

Els MEM estaran disponibles en breu a Pancake Swap, però ara, si els vols comprar, pots omplir el formulari i t’ajudarem a fer-ho d’una forma senzilla i a tenir-los dins de la teva Wallet de Trust o Metamask.

En fase de prevenda estem venent els BAMS a 0.000002562$ cada MEM. Quan acabi la prevenda, el MEM estarà disponible a les webs d’intercanvi i el seu preu variarà en funció de la confiança de la comunitat.

Molt aviat. Ens hem presentat i la data s’acosta cada cop més, però no podem donar una data exacta.

Pots participar de dues formes. Mitjançant una aportació econòmica a la causa principal i la redacció d’un contracte / conveni de col·laboració, o bé demanar-nos una acció personalitzada que abarqui el radi d’acció local, com han fet institucions com l’ajuntament d’Es Bordes, el Consell Comarcal de la Cerdanya o la Diputació de Girona o Lleida i més de 25 ajuntaments més. 

Comunitat

Amb el token MEM volem crear una comunitat que ja n'enten del món de les criptodivises, però també aquelles persones que s'hi volen iniciar i que creuen en els projectes de preservació de memòria, el llegat i patrimoni. No estem buscant inversors que vulguin especular, sinó aquelles persones que aportin coneixement, recursos i voluntat per arribar a totes les parts del món possibles.

Fer HOLD i guanyar

Mantenint i guardant els MEM obtindreu accés a serveis i grans beneficis. Cada any repartirem un 20% del tant per cent de liquidesa bloquejada. Estigues en contacte a les xarxes socials i als grups de Telegram.

Creure en la causa

Si participes a BancMemòria i en formes part, vol dir que creus en la causa i que tens molta energia per aportar.
Busquem persones actives, que no només busquin el benefici econòmic, sinó que ens ajudin a prosperar cada dia i a prendre les millors decisions que anirem trobant durant el camí.

Carteres per al token

Metamask

Trustwallet

Inversió tracional

Inverteix en el projecte sense tokens i sense entrar en el sistema blockchain.

Token BEP-20 MEM

El token MEM és l'eina principal de finançament del Banc de Memòria i totes les sucursals. Informa't de com funciona.

Posa't en mans d'un agent de la memòria

Exempció de responsabilitat:

La informació proporcionada en aquest document i el lloc web corresponent no constitueix consell d’inversió, assessorament financer, assessorament comercial ni cap altre tipus d’assessorament i no heu de tractar cap contingut del lloc web com a tal. L’equip de BancMemòria no recomana que vulgueu comprar, vendre o mantenir cap criptomoneda.

Realitzeu la vostra pròpia diligència i consulteu el vostre assessor financer abans de prendre decisions d’inversió. En comprar MEM, accepteu que no comprareu cap garantia o inversió i accepteu que l’equip sigui inofensiu i no es faci responsable de les pèrdues o impostos que pugueu ocasionar. També accepteu que l’equip presenti el testimoni “tal qual” i no se li requereixi cap servei ni assistència.. Tot i que MEM és un testimoni d’utilitat (opinió legal) per a l’intercanvi de serveis i acreditació de propietat, no és una moneda digital, l’equip recomana que les persones dels Estats Units no la comprin perquè l’equip no pot garantir el compliment de la normativa dels Estats Units. Assegureu-vos sempre de complir les vostres lleis i regulacions locals abans de fer cap compra.

Tingueu en compte que sempre hi ha riscos associats als contractes intel·ligents. Si us plau, utilitzeu-lo al vostre compte i risc. MEM Token no és un intermediari registrat, analista ni assessor d’inversions. Tot el que proporcionem en aquest lloc té una finalitat merament orientativa, informativa i educativa. Tota la informació que conté s’ha de verificar i confirmar independentment. No assumim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany causat per la confiança en aquesta informació o serveis. Tingueu en compte els riscos que comporta qualsevol negociació realitzada en qualsevol mercat financer. No comercieu amb diners que no us podeu permetre el luxe de perdre. En cas de dubte, hauríeu de consultar un assessor financer qualificat abans de prendre decisions d’inversió.

error: Contenido protegido