Persones

Projectes personals i familiars

Vídeo – Record
Contracta un vídeo interactiu que narri la vida d’una persona a qui apreciïs a través de fotografies i material en format documental.

Testament Digital
Deixa els missatges més íntims i les teves últimes voluntats gravades en un vídeo interactiu per a ser lliurades a la data escollida als teus familiars i amics.

Esqueles originals
Ens encarreguem de dissenyar un recordatori de comiat de forma original. Amb fotografia, textos personalitzats, plaques, rajoles, per mantenir un record de la persona que estimes. 

Làpida interactiva
Una forma original d’acomiadar-se dels nostres éssers estimats és la làpida interactiva, on es podrà conèixer la vida de persona, consultar el seu arbre genealògic, fotografies, vídeo i dedicatòries, col·locant una xapa QR en la seva làpida.

Penjoll de la memòria
Per mantenir viu el record dels teus amb una entrevista completa de vida, gravada i emmagatzemada en un penjoll interactiu protegit i encriptat. Un regal molt original.

Eternity program
A BancMemòria oferim un servei exclusiu i nou perquè puguis adquirir o regalar. Preservem el teu ADN, la teva veu, i el teu cos en 3D. També pots accedir als nostres tests d’ADN que et proporcionaran informació sobre els teus gens, t’informarem sobre aspectes nutricionals, esportius, mèdics i també ancestrals.

error: Contenido protegido