cropped-logo_blanc.png

Una forma original de fer un regal que preservi el llegat i la memòria

DETALLS PEL RECORD

La Caixa de Memòria és un servei únic que et convida a reviure i compartir els moments més preuats amb els teus estimats. Ens envies 30 fotografies – velles i desgastades, recents impreses o digitals – i nosaltres les transformem en tresors eterns.

El nostre equip d’experts restaura amb cura les fotografies antigues, revitalitzant les imatges en blanc i negre amb color vibrant, i millorant la qualitat de totes les teves fotos per aconseguir un estàndard fotogràfic harmònic.

Les fins a 30 fotografies restaurades i harmonitzades es presentaran dins una caixa de fusta elegant, personalitzada amb el nom de la teva família, convertint-se en un llegat tangible de records amb el mateix format. A la portada de la caixa, un xip NFC de proximitat i un codi QR et conviden a explorar aquestes imatges en format digital interactiu, on també trobaràs un missatge de veu dedicat que afegeix una nota personal.

Amb un simple escaneig, sense la necessitat d’una aplicació, pots accedir a l’àlbum digital i reviure els moments capturats en les fotografies, sempre que vulguis.

Caixa de Memòria

error: Contenido protegido