Integrem la memòria al dia a dia

Treballem al costat de les institucions. Agrupem talent.

A BancMemòria treballem de la mà d’organitzacions i institucions públiques que tenen objectius comuns. Preservar la història de les persones i els racons de ciutats i municipis.

Per això impulsem programes i projectes comuns per entrevistar, recopilar informació  o arribar a llocs i espais de la forma més segura possible.

Un cop obtinguda la informació, constatem que és una gran font de coneixements que no podem deixar morir, i a més a més de preservar-la en bancs digitals, arxius, arxius institucionals, creiem que li podem donar una funció social i turística en el dia a dia.  

És per aquest motiu que hem potenciat diferents iniciatives personalitzables per mantenir viu el record físicament als espais més destacats.

Mou-te pel territori buscant els diferents punts de memòria

Projectes com les siluetes de la memòria. Unes peces metàl·liques a tamany real que s’ubiquen en les façanes o places i que mantenen la forma de les persones que han explicat el seu testimoni de vida. Escanejant amb els mòbils cada silueta, el visitant pot obtenir informació de primera mà sobre la persona i tot allò que explica.

Una eina que també serveix a la mateixa administració per poder recopilar dades de visitants, organitzar esdeveniments o mantenir el contacte amb els turistes.  

Quan el projecte no involucra persones, però sí elements patrimonials, també creem els Poditours, que són audioguies ubicades amb punts QR, protagonitzades per persones vinculades amb el municipi o ciutat i que ofereixen en format història o locució una ruta de coneixement, oci i entreteniment.

Tenir aquest projectes al cloud BancMemòria permet un manteniment, seguretat i constant actualització.

Vols iniciar un projecte personalitzat? No ho dubtis més, contacta’ns o demana opinió a les institucions que ja han treballat amb nosaltres.

Reproducció a escala real d'un Banc de Memòria
L'Hipòlit contempla la seva silueta al costat de casa seva

Demana un pressupost a mida per fer una actuació

PRESÈNCIA ALS MITJANS

Logo_tv3x
1200px-Catalunya_Ràdio.svg
1200px-TVE.svg
diari-ARA-logo
Segre_logo.svg
logo-elpuntavui-4

HEM TREBALLAT PER

error: Contenido protegido