Tot el territori

El nostre objectiu:
Arribar a tots els racons del país

Independentment que algunes entitats i administracions contractin els nostres serveis per crear Bancs Digitals de Memòria de forma personalitzada, Eternik té l’objectiu d’arribar a tots els racons de Catalunya, per molt petits i llunyans que siguin.

La nostra experiència ens confirma que hi ha històries i coneixements apassionants amagats en els indrets més petits del nostre territori. Per aquest motiu, volem que el nostre equip de periodistes, o com nosaltres els anomenem, agents de la memòria, visiti el màxim nombre de llocs possible.

Moltes institucions i entitats, com ara associacions, ajuntaments, diputacions i consells comarcals, s’han sumat al projecte i s’han animat a aportar el seu granet de sorra.

Aquest suport ens permet continuar descobrint i preservant el valuós patrimoni immaterial de Catalunya, assegurant que les veus i records de cada racó tinguin un lloc en la nostra memòria col·lectiva.

És emocionant escoltar l’experiència d’una persona i recórrer per uns instants les diferents etapes de la seva vida, capturant els missatges que deixa per al futur.

Històries, coneixements i missatges que, sens dubte, seran de gran utilitat per a les generacions futures, ajudant-les a no oblidar la seva identitat. Conèixer els nostres orígens o descobrir la història de la gent que va habitar els llocs on, en un futur, qui sap què hi haurà. Les possibilitats que ofereix Eternik només donant una ullada al present són infinites.

Imagina’t per un moment com de valuós pot ser això en un futur. El nostre equip de periodistes, manté aquella il·lusió i ganes d’explorar el territori que molts, amb la digitalització, han perdut. Tots compartim una missió comuna: preservar els coneixements i les històries que es perden cada dia.

Ets una institució i vols contactar amb nosaltres?

Ets periodista, informàtic, programador o dissenyador i vols treballar a BancMemòria?

Junts, formem una xarxa que va més enllà de Catalunya, abastant el món sencer.

error: Contenido protegido