logo_banc_cat

Tot el territori

El nostre objectiu:
Arribar a tots els racons del país

Independentment que algunes entitats i administracions contractin els nostres serveis per tal de crear Bancs Digitals de Memòria de forma personalitzada, BancMemòria té l’objectiu d’arribar a tots els racons de Catalunya. Per molt petits i llunyans que siguin.
La nostra experiència ens diu que hi ha històries i coneixements apassionants amagats en els racons més petits del nostre territori. Per això, volem que el nostre equip de periodistes, o com nosaltres anomenem, agents de la memòria, visiti com més punts millor.

Moltes institucions i entitats, com per exemple associacions, ajuntaments, diputacions o consells comarcals s’apunten al projecte i s’animen a aportar el seu granet de sorra.

És tan emocionant escoltar l’experiència d’una persona i recórrer per uns instants les diferents etapes de la seva vida i els missatges que deixa al futur.

Missatges, històries i coneixements que de ben segur seran útils a les generacions futures, si més no, per no oblidar la seva identitat. Saber d’on venim o saber la història de la gent que habitava el lloc on en un futur qui sap què hi haurà.
Són tantes les possibilitats que ofereix BancMemòria només donant una ullada al present…

Imagina’t per un moment que valuós pot ser en un futur.
El nostre equip de periodistes, manté aquella il·lusió i ganes de xafar territori que molts, amb la digitalització, han perdut.
A totes i a tots ens uneix una missió en comú: preservar els coneixements i les històries que s’estan perdent cada dia.

Ets una institució i vols contactar amb nosaltres?

Ets un/a periodista, informàtic/a, programador/a o dissenyador/a i vols treballar a BancMemòria?
Junts fem una comunitat, que va més enllà de Catalunya. Al món sencer.

Inversió tracional

Inverteix en el projecte sense tokens i sense entrar en el sistema blockchain.

Token BEP-20 MEM

El token MEM és l'eina principal de finançament del Banc de Memòria i totes les sucursals. Informa't de com funciona.

Posa't en mans d'un agent de la memòria

Exempció de responsabilitat:

La informació proporcionada en aquest document i el lloc web corresponent no constitueix consell d’inversió, assessorament financer, assessorament comercial ni cap altre tipus d’assessorament i no heu de tractar cap contingut del lloc web com a tal. L’equip de BancMemòria no recomana que vulgueu comprar, vendre o mantenir cap criptomoneda.

Realitzeu la vostra pròpia diligència i consulteu el vostre assessor financer abans de prendre decisions d’inversió. En comprar MEM, accepteu que no comprareu cap garantia o inversió i accepteu que l’equip sigui inofensiu i no es faci responsable de les pèrdues o impostos que pugueu ocasionar. També accepteu que l’equip presenti el testimoni “tal qual” i no se li requereixi cap servei ni assistència.. Tot i que MEM és un testimoni d’utilitat (opinió legal) per a l’intercanvi de serveis i acreditació de propietat, no és una moneda digital, l’equip recomana que les persones dels Estats Units no la comprin perquè l’equip no pot garantir el compliment de la normativa dels Estats Units. Assegureu-vos sempre de complir les vostres lleis i regulacions locals abans de fer cap compra.

Tingueu en compte que sempre hi ha riscos associats als contractes intel·ligents. Si us plau, utilitzeu-lo al vostre compte i risc. MEM Token no és un intermediari registrat, analista ni assessor d’inversions. Tot el que proporcionem en aquest lloc té una finalitat merament orientativa, informativa i educativa. Tota la informació que conté s’ha de verificar i confirmar independentment. No assumim cap responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany causat per la confiança en aquesta informació o serveis. Tingueu en compte els riscos que comporta qualsevol negociació realitzada en qualsevol mercat financer. No comercieu amb diners que no us podeu permetre el luxe de perdre. En cas de dubte, hauríeu de consultar un assessor financer qualificat abans de prendre decisions d’inversió.

error: Contenido protegido