Saltar enllaços

Banc Memòria és una iniciativa que va sorgir fa 6 mesos que consistia en digitalitzar la memòria dels habitants de pobles de més de 80 anys i que fóssin ells els encarregats de mostrar el seu municipi, els seus records i les històries viscudes.

Davant la situació actual que estem vivint aquest dies, i donat que els nostres avis i àvies són qui ens ho han donat tot, ara toca protegir-los més que mai. La nostra iniciativa consisteix en que gent de totes les generacions, ens fassin arribar vídeos i notes de veu que vulguin preservar.

Des de vídeos on ens expliqueu com és el dia a dia del vostre confinament, missatges que vulgueu dedicar a gent que no teniu a prop, una eina per desfogar-vos o missatges que us vulgueu enviar a vosaltres mateixos, per ser vistos i escoltats quan passi el temps.

"Hola, sóc en Josep Castells i aquest és un missatge per BancMemòria.cat..."

Deixa un missatge d'àudio o vídeo pel record. WhatsApp al 973 98 01 84

Llisca amb el dit o el ratolí i mira com pots participar. 

COM PUC PARTICIPAR?

Enviar un vídeo o una nota de veu és molt fàcil. Només cal tenir el mòbil a mà i clicar al botó que et posem a continuació. Aquí
O bé agregar als contactes del teu Whatsapp el número 973 98 01 84.

Recorda! Que no superi els 2 minuts!
Abans de començar el vídeo caldrà que diguis el següent “Hola sóc (el teu nom i cognoms) i aquest és un vídeo per BancMemòria.cat” A continuació el teu àudio o vídeo.

Ens podeu fer arribar material totes les persones que disposeu d’un telèfon mòbil i sigueu majors de 18 anys. Els menors poden participar, però el document que us enviarem d’autorització, ha de quedar signar per un tutor, tutora que avali que aquell vídeo que s’ha enviat, s’ha fet amb tot el consentiment.

Podeu enviar-nos tota mena de contingut (Vídeo o Notes de Veu) que no superi els dos minuts. Podeu enviar tants vídeos/àudios com vulgueu. Un, un al dia, dos, etc.
La temàtica del vídeo pot anar des de mostrar el dia a dia del confinament, les vostres reflexions, missatges que vulgueu deixar als vostres familiars per ser visionats en un futur, a vosaltres mateixos, reflexions, etc. És important que si al vídeo/audio apareixen menors, hi hagi un consentiment signat dels pares que se uns enviarà a l’enviar el vídeo o l’àudio.

1. Els vídeos poden tenir contingut alegre, emotiu i esperançador. En cap cas poden ser continguts violents, on es profereixin insults, faltes de respecte, ni contingut que es pugui classificar de caràcter sexual.

2. Les persones que participin en vídeos no podran anar nues ni semi nues, hauran d’anar vestides.

3. Els vídeos poden ser de qualsevol format amb el vostre mòbil. Aspecte horitzontal o vertical.

Primer revisem que el teu contingut compleixi tota la normativa. Un cop revisat, t’ho comuniquem, ens signes digitalment l’acceptació i el document de protecció de dades i els teus vídeos queden encriptats i emmagatzemats d’un servidor físic. Ens agradaria utilitzar par d’aquest material, si s’escau i amb prèvia comunicació,  per la futura realització d’un documental commemoratiu en homenatge a les generacions i els dies de confinament.

Envia’ns un Whatsapp al 973 98 01 84 i resoldrem els teus dubtes. També ens pots enviar un correu a info@bancmemoria.cat